Vi deler gerne ud af vores erfaringer


Alexandra Instituttet har været operatør på Caretech Innovation og dermed også hjemsted for centrale dele af den faglige viden og det metodeapparat, som er anvendt og videreudviklet gennem de enkelte Caretech-projekter.


Med Caretech Innovation og de mange forskellige samarbejder har Alexandra Instituttet opnået dyb indsigt i sundheds- og velfærdsområdet. De opbyggede kompetencer lever videre i organisationen. Derfor er du også fremover velkommen til at kontakte os for en afklarende snak, hvis du tror, at it kan være en del af løsningen på en udfordring på sundheds- og velfærdsområdet.

Ønsker du input til, hvordan dit næste it-produkt til sundheds- og velfærdsområdet rammer plet? Eller vil du udfordres på, hvilken retning dine eksisterende løsninger skal udvikle sig i?

Vi kan tilbyde en brugerinddragende proces med fokus på innovation, som giver merværdi til dine eksisterende løsninger. Måske ved at udvide løsningen eller tilpasse de arbejdsgange den er udviklet til at støtte.

Skal du i gang med helt nye it-produkter sikrer vi, at du udvikler løsninger, som på en meningsfuld måde retter sig mod dine kunders behov.

 

Tilbage til nyhedsbrev


 

Kontakt

Forskningschef Morten Kyng
Pervasive Healthcare Lab, Alexandra Instituttet
tlf. +45 20 26 99 11
email: morten.kyng@alexandra.dk